Iskolánk TÁMOP pályázata

Beszámoló  >>
TÁMOP pályázathosszabítás

„A szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium pedagóg
iai-módszertani megújulása” című TÁMOP-3.1.4-12/1-2012-0158 pályázatunk utolsó szakaszába érkezett.

Lezajlottak a szakkörök, iskolai programok, témanapok, erdei táborozások, sportprogramok, túra- és sporttáborok. Kollégáink akkreditált pedagógus-továbbképzéseken vettek részt.

Azonban nem érkeztek még meg teljes egészében azok az eszközök – IKT eszközök és taneszközök – amelyeket közbeszerzési eljárás keretében kellett beszereznünk. Ezeknek a beszerzéseknek a lebonyolítását a pályázat kedvezményezettjével a KLIK Szentendrei Tankerületével együttműködésben készítjük elő. Fontos volt, hogy a projektmenedzsmentnek erre is legyen elég ideje, ezért kezdeményeztük az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU fejlesztések végrehajtásáért felelős helyettes államtitkárságnál a projekt megvalósítási időszakának meghosszabbítását.

Meg is kaptuk ezt az engedélyt, így a támogatói szerződés módosítása szerint a pályázatunk 2015. szeptember 30-án zárul.

Így a hátralévő időben megérkeznek az eszközök, amelyeket a pályázat keretében terveztünk. Lehetőség van még további pedagógusképzések szervezésére és egy iskolai programra is.

Szentendre, 2015. július 28.

Vitályos Ida
projektmenedzser