Végleges felvételi jegyzék

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A Felvételi Központ tájékoztatása alapján felvett tanulók listája  itt található (végleges felvételi jegyzék 2021)

Tájékoztatásul közöljük, hogy az utolsóként felvett tanuló az ideiglenes felvételi jegyzékünkön szereplő sorszáma (és pontszáma) az egyes tagozatokon a következő volt:

a 16 férőhellyel meghirdetett 0001-es tagozaton: 28. (átlag alapján)
a 12 férőhellyel meghirdetett 0002-es tagozaton: 41. (117,6 pont)
a 28 férőhellyel meghirdetett 0003-as tagozaton: 70. (136,4 pont)

Észrevételeiket, kérdéseiket, felvetéseiket a molnar.ildiko@sziirfig.hu emailcímen vagy a +36 26 / 785-193 telefonszámon juttathatják el hozzánk.

Minden jelentkezőnek köszönjük, hogy érdeklődésével és bizalmával megtisztelte iskolánkat, mindenkinek további sikeres munkát kívánunk!

Szentendre, 2021. március 15.
Molnár Ildikó
intézményvezető-helyettes

Ideiglenes felvételi jegyzék

Kedves Felvételizők! Tisztelt Szülők!

A nevelési-oktatási intézmények működéséről szóló 20/2012. EMMI rendelet és a 2020/2021. tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet előírásai szerint közreadjuk ideiglenes felvételi jegyzékünket, amely – a szóbeli vizsgákat követően – tagozatonként tartalmazza a gimnáziumunkba jelentkezett tanulók rangsorát.

A matematika emelt (0002) és az Angol emelt (0003) tagozatunk ideiglenes felvételi jegyzéke március 18-.án jogos észrevétel illetve tagozatfelvétel miatt módosult. A módosításokat a lila színű kiemelés jelzi.

Az ideiglenes felvételi jegyzék ismeretében lehetőségük van, hogy március 23-24-én (kedden és szerdán) korábbi jelentkezésüket módosítsák, azaz azon megváltoztassák az iskolák, tagozatok sorrendjét, esetleg új tagozatokat vegyenek fel. A módosított adatlapot a Felvételi Központba kell eljuttatni. az általános iskolán keresztül. Az Oktatási Hivatal tájékoztatója a módosításról itt olvasható (3.8. pont).

A végleges felvételi jegyzékünket várhatóan április 23-án (pénteken) tesszük közzé. A felvételi eljárásban hozott döntésünkről április végéig elektronikus levélben tájékoztatjuk az érintetteket.

Észrevételeiket, kérdéseiket, felvetéseiket a molnar.ildiko@sziirfig.hu emailcímen vagy a +36 26 / 785-193 telefonszámon juttathatják el hozzánk.

Minden jelentkezőnek köszönjük, hogy érdeklődésével és bizalmával megtisztelte iskolánkat, mindenkinek további sikeres munkát kívánunk!

Szentendre, 2021. március 15.
Molnár Ildikó
intézményvezető-helyettes

Bemutatjuk a tanító néniket

Bemutatjuk a tanító néniket, akik a leendő első osztályok osztályfőnökei lesznek.
1.a: Kiss Katalin https://youtu.be/nQtD0-I5stQ
1.b (testnevelés tagozat): Villányi Emese https://youtu.be/1Bi1klXHQZQ

Fontos időpontok!Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos információk

Tisztelt Szülők, kedves diákok!

Több szülő fordult Hozzánk azzal a kéréssel, hogy módosítsuk gyermeke szóbeli vizsgájának időpontját. Mindenki kérésének eleget tettünk, az érintett szülőket tájékoztattuk. A módosított, végleges beosztást, az alábbi linkeken érhetik el.

Szóbeli meghallgatások beosztása - lista pdf >>
Szóbeli meghallgatások beosztása - terembeosztás pdf>>

Továbbá arra kérnénk Önöket, hogy a matematikából szóbeliző tanulók a vizsgaidőpontjuk előtt 20 perccel, a többiek 10 perccel érkezzenek meg az iskolába. Amint befejezték a szóbeli felelet, hagyják el az épületet a járványhelyzetre való tekintettel.

Mindenkinek sikeres vizsgát kívánunk!

 

Kérem, figyelmesen olvassák el a honlapunkon megtalálható tájékoztatót:

Előzetes információk a szóbeli felvételiről pdf >>

Ha bármilyen kérdésük, kérésük lenne emailen a molnar.ildiko@sziirfig.hu címen illetve telefonon a +36 26/785-193 számon jelezzék.

Tisztelettel:
Molnár Ildikó
gimn.intézményvezető helyettes

A Szentendrei II.Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium felvételi tájékoztatója a 2021/2022-es tanévre pdf >>

Lehetőség az iskola támogatásáraEgyütt az iskoláért!

Kedves Szülők!

Minden adózónak lehetősége van rendelkezni az általa befizetett adó 1%-ának felhasználásáról. A lehetséges kedvezményezettek körébe a RÁKÓCZI ALAPÍTVÁNY is beletartozik.

Köszönjük mindazoknak, akik elmúlt években is úgy rendelkeztek, hogy iskolánk alapítványát támogatják ily módon.

Ezúton is szeretnénk kérni, hogy a 2015. évi adójuk 1%-ának felajánlásával továbbra is segítsék a Rákóczi Alapítvány céljainak megvalósulását.

1 9 1 7 7 4 2 1 - 1 – 1 3
RÁKÓCZI ALAPÍTVÁNY

Az alapítvány támogatásával 2016-ban is  >>

"Mit csinálsz, ha véget ér a karantén?" - 3.a részt vett a rajzversenyen

Szentendre Barátai Egyesület által meghirdetett "Mit csinálsz, ha véget ér a karantén?" rajzversenyen iskolánk 3.a osztálya nagy lelkesedéssel vett részt, 17 pályamunkát küldtek be, ezzel a legaktívabb osztálynak járó elismerést szerezték meg.

A május 26-án megrendezett eredményhirdetésen tanítójuk, Szabó Mária egy laptopot kapott ajándékba a versenyre való buzdításért.

Köszönjük a rendezőknek és gratulálunk a pályázóknak!

2021 05 rajz palyazat 02 2021 05 rajz palyazat 01

Márton nap az alsóban - 2019. november 11.

November 11-én az alsó tagozat reggel 8-kor a tornateremben gyűlt össze, hogy együtt indítsák el ezt a napot. Műsort adtak az 1.b-sek, velük együtt az énekkarosok, a 2.b és a 3.a is.
A nap folyamán minden osztály valamilyen módon kapcsolódott a jeles naphoz. Volt, ahol liba bábot készítettek, másutt faliújságra kerültek a libák. Libaólat, Szent Mártonhoz kapcsolódó bábszínházat is alkottak a gyerekek. Ettünk rétest, ittunk szőlőlevet - bor híján.
A 3.a délután vendégségbe ment a 3.b osztályba. Vittek rétest, néztek közösen filmet.
Délelőtt a 4. órában gyerektáncházat tartottunk a tornateremben, KMOrsolya vezetésével. Mindenki nagyon jól érezte magát.

További képek, beszámoló pdf >>

2019 Mártonnap az alsóban

Itt a farsang!

A 3.b dekorációja - köszönjük a szülőknek!

3b. farsang

A könyvtáros munkája egy nagy könyvtárban (pályaválasztási nap)

2018. január 18-án a pályaválasztási napon érdeklődő hatodikosokkal az Országos Pedagógiai Könyvtárba látogattunk. A látogatás során ismerkedtek a szakkönyvtárral, mint könyvtártípussal és végigkövették a könyv útját a feldolgozási folyamatban, melyben ők maguk is tevékenyen vettek részt.

loader

Határtalanul

Okosan a pénzzel