Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

Mindenkinek gratulálunk a sikeres felvételijéhez!

IDE KATTINTVA LETÖLTHETIK az iskolánk(végleges) felvételi jegyzékét, tagozatonként, a felvételt nyert tanulók oktatási azonosítójával. Minden tagozatunkra a maximálisan felvehető létszámú tanuló került be.

A bejutási ponthatárok

Általános tagozaton: 123,33 pont

Emelt matematika tagozat: 136,22 pont

Emelt angol tagozat: 155,61 pont

A felvételt nyert illetve az elutasított tanulókat emailen is értesítjük 2023. április 28-ig.

A felvételről és az elutasításról szóló határozatokat személyesen, az intézményben, a titkárságon 2023. május 2 - 5. között 8 – 16 óra idősávban tudják átvenni.

Amennyiben a felvételi eljárás során történt olyan szabálytalanság, ami jogszabályba ütközik, az iskola döntése ellen, a kézhez vételtől számított 15 napon belül jogorvoslati lehetőséggel élhetnek a 2011.évi CXC.tv 37.§ szerint.

A jogorvoslati kérelmet illetékmentesen a Váci Tankerületi Központ igazgatójához (2600 Vác Dr. Csányi László körút 45.) címezve, a Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium igazgatójához kell benyújtani.

Ha szabályos eljárás keretében nem nyert felvételt iskolánkba a tanuló, akkor élhetnek  méltányossági kérelem intézményével, amit az Igazgatónőnek lehet benyújtani, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Köszönjük, hogy megtisztelték iskolánkat bizalmukkal!

Molnár Ildikó (igh.)