Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Tanulmanyi eredmenyeink

Tisztelt  Szülők, Kedves Diákok!
 
Szept.1-jén (csütörtökön) kezdődik a tanév. Az első tanítási nap 4 osztályfőnöki óra lesz. Az első órában ünnepélyes tanévnyitóval kezdünk, ahol ünneplő ruha kötelező! (fehér blúz vagy ing és sötét szoknya, nadrág ). A 4. óra után, 11.40-kor a gyerekek hazamehetnek, ebéd nincs, de tanulószoba, illetve ügyelet van. Kérem, hogy már első napra hozzák magukkal a gyerekek:

  1. Szülő által írt engedélyt, hogy szept.1-én,a 4.óra után a gyermek egyedül hazamehet, ( esetleg az iskolában marad 16.00-ig).
  2. Bizonyítványokat.
  3. Jegyzetfüzetet, órarendet, íróeszközt.
  4. Táskát a tankönyveknek. Szept.1-én a gyerekek megkapják a tankönyveiket.

Egyéb információ:

- Az ebédet igénylő tanulók,(ha a már előzetesen kiküldött nyilatkozatokat határidőre visszaküldték) szept.2-tól ebédelhetnek. Szept.1-jén még ebéd nincs.

- A szept.1-jén, az osztályfőnökök által kiadott nyilatkozatokat (amit egy lapra összesítve kapnak meg a gyerekek), szept.2-re kell visszahozniuk. /adatvédelmi nyilatkozat, médiában történő megjelenésről, iskolapszichológusi szolgáltatást elfogadó nyilatkozat, szociális segítő szolgáltatásról nyilatkozat, tankönyvhasználatról szóló nyilatkozat és a délutáni 16.00 óráig kötelező tankötelezettségről nyilatkozat /.Minden nyilatkozat után a szülő aláírásával igazolja beleegyezését.

- Páratlan héttel kezdünk. (szept.1-2.).

- A délutáni úszás óra alóli felmentési igények egyesületi igazolással és szülői kérvénnyel érvényesek. Ügyintézés a Krétán keresztül zajlik. (Ennek lebonyolításáról bővebb információt később adunk) A felmentés az igazgatói határozat kiadásától érvényes.

Köszönettel: Hollóné Szomorú Olga

okoiskola logo 187